Contoare apa

Afișez toate cele 2 rezultate

 • Contorul (apometrul) cu Modul Radio E-RM 30

  Contorul de apa (apometrul) cu modul radio este destinat contorizării individuale la nivel consumator. Se utilizează în blocuri de locuit, clădiri de birouri, instituții publice, cămine studenți, hale industriale, complexe comerciale, etc.

  Citirea datelor

  Modulul radio E-RM 30 asigură preluarea datelor din contorul (apometrul) special conceput şi transmiterea lor prin prin unde radio către un receptor fix sau mobil. Permite astfel citirea consumului de apă fără a se intra în apartament. Astfel sistemul asigură intimitate, confort și securitate.
  Antena modulului E-RM 30 are un câștig foarte bun. Acest lucru face posibilă citirea datelor fără intrarea în apartament chiar în cazul instalării contoarelor (apometrelor) în canalele tehnice ale blocurilor cu mai multe etaje. Citirea datelor poate fi făcută de operatorul firmei care face calculul, cu ajutorul unităţii mobile de citire din afara imobilului.
  Dacă doriţi informaţii în fiecare zi on-line, citirea poate fi făcută cu ajutorul unui sistem central de citire CRS 40 instalat în imobil. Citirea se poate face în acelaşi timp cu modulele altor aparate cu același sistem radio. (eAdministrator System).

  Securitate

  Utilizatorul poate controla cantitatea de apă consumată cu ajutorul afișajului analogic al contorului de apa (apometrului). Spre deosebire de contorul (apometrul) clasic, modulul radio E-RM 30 poate distinge sensul de curgere a apei, astfel este posibilă depistarea eventualelor manipulări ale contorului de apa (apometrului), adica inversarea sensului de curgere.
  Modulul radio se asigură cu un sigiliu mecanic împotriva demontării nedorite. Împotriva demontării modulului, aparatul este asigurat şi cu un sigiliu electronic, care permite identificarea manipulării neautorizate şi înregistrează data exactă a acestei manipulări. De asemenea, la unele tipuri este posibilă identificarea încercării de influenţare a contorului (apometrului) cu ajutorul câmpului magnetic (prin amplasarea unui magnet puternic). Informaţia detaşării modulului sau a influenţării cu ajutorul câmpului magnetic este transmisă prin semnal radio.
  Modulul poate transmite si prin infraroșu atât consumul cat și anumite date despre aparat. Cu ajutorul interfeţei infraroşu se pot citii din memoria aparatului valorile consumului direct şi invers pentru ultimele 12 luni.

 • Contoare monojet cu cadran uscat, apa calda APATOR – JS Smart C+

  79,00 lei 76,00 lei

  Utilizare apa rece
  Debit nominal 1,6 m³/h
  Debit minim 0,01 m³/h
  Debit maxim 2 m³/h
  Presiune maxima 16 bar
  Temperatura maxima 90 °C
  Clasa de precizie C (R160)
  Caracteristici constructive
  Conexiune filet 1/2”
  Lungime (fara racorduri) 110 mm
  Latime 72 mm
  Inaltime 75 mm
  Greutate 0,45 kg
  Tip constructiv Monojet
  Preechipat Radio